به گزارش مشرق، نظرسنجی انجام شده اخیر توسط یک اندیشکده آمریکایی نشان می دهد که بیش از ۶۰ درصد مردم آمریکا در صورت تقابل کره شمالی با کره جنوبی، با مداخله نیروهای آمریکایی موافقت میکنند.
به نوشته روزنامه «کره هرالد» در نظرسنجی اندیشکده «شورای شیکاگو»، ۶۳ درصد از آمریکاییها گفتند که در صورت حمله کره شمالی به کره جنوبی، از دخالت نیروهای آمریکایی برای دفاع از کره جنوبی حمایت میکنند.
حمله کره شمالی به کره جنوبی یکی از چهار سناریوی فرضی در این نظرسنجی بود. همچنین از حاضران در این نظرسنجی خواسته شد که آیا از استفاده از نیروهای آمریکایی برای دفاع از تایوان مقابل چین، اسرائیل مقابل همسایگانش یا ناتو برابر حمله روسیه حمایت میکنند یا خیر؟
برای دفاع از متحدان ناتو، ۵۹ درصد پاسخ دادند که از حمله علیه روسیه حمایت میکنند، در حالی که ۵۲ درصد در مورد تایوان در صورت حمله چین همین را گفتند. برای اسرائیل نیز این رقم ۵۳ درصد بود.
در رابطه با موضوع اتمی کره شمالی، حدود ۳۵ درصد از آنها با اقدام نظامی موافق بودند در حالی که بیشتر دیپلماسی را ترجیح می دادند.
حدود ۷۶ درصد از ایده بحث در مورد اعلام پایان جنگ در ازای خروج کره شمالی از برنامه تسلیحات اتمی حمایت کردن، اما تنها ۲۴ درصد موافقت کردند که گفتوگو با کره شمالی باید ادامه یابد حتی اگر این کشور زرادخانه اتمی خود را حفظ کند.
چندی قبل یک نشریه آمریکایی در مطلبی به توان کماندوهای کره شمالی پرداخت و نوشت، یکی از حیاتیترین بخشهای ماشین جنگی کره شمالی کماندوهای این کشور است و پیونگ یانگ احتمالاً بزرگترین یگان نیروهای ویژه در جهان را دارد که شمار آنها دویست هزار مرد و زن دوره دیده به ویژه برای نبردهای غیرمتعارف است.
نشریه «نشنال اینترست» در این زمینه نوشت، کماندوهای کره شمالی آموزش دیدهاند تا در سراسر شبه جزیره کره و احتمالاً فراتر از آن عمل کرده و تهدید نامتقارن برای دشمنان خود ایجاد کنند. کره شمالی چندین دهه یک نیروی چشمگیر از تانکها تا پیاده مکانیزه، توپخانه، نیروهای هوابرد و نیروهای ویژه را در اختیار داشت.
این نشریه نوشت که نیروهای ویژه کره شمالی از یک نیروی صرفا مزاحم که برای حملات در پشت خاک دشمن طراحی شده به نیروهای بسیار خطرناک تبدیل شدهاند. آنها حتی برای حمله و از بین بردن اقامتگاه رئیس جمهور کره جنوبی آموزش دیدهاند. اگرچه بسیاری از این نیروها در مسیر نبرد جان خود را از دست میدهند، اما آموزشهای نظامی، سختگیری و تلقین سیاسی، آنها را به دشمنان مهیب تبدیل میکند.